Financier uw vastgoed snel en eenvoudig
Ga naar ons aanvraagformulier

Bemiddeling

Wanneer u van plan bent vastgoed aan te kopen of te verkopen of u wilt bijv. bedrijfsmiddelen of andere objecten verkopen dan kunnen wij daar in bemiddelen. Het is vaak zo dat u wellicht uw pand wilt verkopen, maar dat niet aan de grote klok wilt hangen. Of u bent op zoek naar interessante objecten om in te investeren, maar u wilt niet met de grote menigte mee bieden.

Bricks heeft een enorm netwerk van financiers en beleggers met elk hun specialisme. In binnen- en buitenland. Wij kunnen ervoor zorgen dat u rustig en vertrouwelijk zaken kunt doen. Wij brengen de partijen bij elkaar, begeleiden het traject en brengen onze kennis en ervaring in. Misschien dat er wel een financieringsvraagstuk bij komt kijken. Ditzelfde geldt voor de koop of verkoop van andere objecten. Machines, wagenparken, logistieke middelen etc.

Verder heeft Bricks een flinke database met allerlei proposities. Bedrijfspanden, woningen, ontwikkelingspanden, grondlocaties, bedrijven die te koop staan etc. Meestal zijn dit proposities die nog niet bekend zijn in de markt. Dat is onze specialiteit. Doordat we jaren altijd vertrouwelijk met onze zaken om zijn gegaan krijgen wij veel proposities aangeboden. Deze proposities delen wij alleen met partijen die door ons geselecteerd worden en goedgekeurd door de verkoper. De voorselectie is heel belangrijk. Dat scheelt een hoop tijdsverspilling. Doordat wij onze relaties al vele jaren kennen weten we ook wat ze interessant vinden. Daarom weten ze ons te vinden en nemen ze ons in vertrouwen.

Wilt u bepaalde proposities bespreken dan kunt u ons bellen of even een mail sturen naar info@bricksfinance.nl of ga naar onderstaand aanvraagformulier.

Aanvraagformulier

 
 
 
 
E-mailen
Map