Financier uw vastgoed snel en eenvoudig
Ga naar ons aanvraagformulier

Financiering en bemiddeling voor aankoop en verkoop van vastgoed en overige bedrijfsmiddelen. Sale/leaseback oplossingen op basis van LTV.

Geen bank nodig - Snel en betrouwbaar - Loan to Value - Rente op maat 

Het ontstaan van Bricks Finance en Bemiddeling is een logisch gevolg van de huidige marktsituatie. Een situatie waar banken niet meer kunnen of willen helpen en waar Bricks Finance dat wel kan. Bricks is er voor de ondernemer en de investeerder/ontwikkelaar.  Voor korte termijn situaties en zeker ook voor lange termijn projecten.

Soms wilt u vastgoed kopen of verkopen. Of u moet snel liquide middelen hebben. U wilt bedrijfsmiddelen aanschaffen en/of bedrijfsmiddelen als onderpand voor een lening stellen. Als u wilt kopen of verkopen en u heeft hier een financiering voor nodig moet u tegenwoordig flink uw best doen. Een goed draaiend bedrijf met mooie winsten is geen garantie voor financiering. Een bestaande vastgoedportefeuille  is geen keiharde zekerheid meer. Althans bij de banken. Welke andere mogelijkheden zijn er? En zijn die goed en betrouwbaar? 

Via Bricks Finance en Bemiddeling kan dit wel. Wij bieden de oplossingen voor:

- Aankoop en/of Verkoop 

- Sale/Leaseback

- Algemene financiering voor allerlei bedrijfsdoeleinden (machines, transportmiddelen etc.)

Voorbeelden van objecten zijn:

·      Appartementen/woningen voor verhuur 

·      Bedrijfsmiddelen (machines, vervoersmiddelen etc.) 

·      Kantoorgebouwen

·      Bedrijfshallen

·      Grondlocaties

·      Recreatiewoningen

Wij kennen de problemen

Wij weten als geen ander waar een ondernemer mee te maken heeft. Elke dag weer. De zon kan schijnen, maar het kan zo maar gaan regenen. Wij zijn zelf ondernemers. Wij staan er middenin. Wij voelen u aan en weten de juiste oplossingen voor uw vragen omtrent financiering voor vastgoed, bedrijfsmiddelen etc. Met of zonder onderpand.

Kennis en kunde

Kennis en kunde die we graag willen delen. Kennis en kunde die zich in de praktijk al bewezen hebben. De juiste financiële structuur, de juiste taxatie van het object, het juiste advies voor het heden, maar vooral voor de toekomst. Hierdoor doet u de beste zaken. Voor bijvoorbeeld koop en verkoop, meerdere processen.

Wij pakken de processen direct aan. Onze ervaren medewerkers nemen direct contact op en zorgen dat ze snel alle benodigde stukken hebben om voor u aan de slag te kunnen. Binnen 1-2 weken weten we al meer v.w.b. de haalbaarheid van uw case. We weten dat u als ondernemer snel wilt schakelen.


Aanvraagformulier

 

 

  


 
 
 
 
E-mailen
Map